torstai 30. syyskuuta 2010

Paloharjoitus 30.9.2010Aamu alkaa a:lla - eikun paloharjoituksella ^^ Ennen puolta kymmentä (ja muutama minuutti sen jälkeenkin...) porukka (minä mukaanlukien) vielä digiteekissä editoimassa ja tulostamassa Fiskars-kuvia, joista siis oli tarkoitus antaa tänään palaute - eikä yhtään viime tipassa 8DD Isontalon saliin päästyämme herra Palopäällikkö kertoi: "Tämä on paloharjoitus, siirtykää kaikki rauhallisesti ulos kokoontumispaikan luo". Siinä sitten siis siirryttiin lipputangon ympärille ja todettiin, että tämähän on kuin yläaste-meininkiä!

Herra Palopäällikön avustuksella sitten päästiinkin tositoimiin: sammuttamaan rasvapaloa ja pelastamaan ihmishenkiä - no ei vaan siis tukahduttamaan palava kangasnukke ^^ Kenekään vaatteet eivät käristyneet eikä myöskään kulmakarvat kärsineet vaurioita - siispä onnistunut päivä!
Tämän session jälkeen päästiinkin sitten Fiskars-kuvien palautteenantoon. Ensin meidän ykkösten "Joki"-kuvat, niitä oli kullakin kolmen sarjoina, oli kyllä hienoja ja mielenkiintoisia ja erilaisiakin kuvia :)) Myös kakkosten lehtiartikkeli-kuvat ehdittiin läpikäydä, hienoja nekin :)) Ykkösten "Syksy"- ja "Yksityiskohta"-kuvat jäi myöhemmäksi.


Teksti: Roosa

1 kommentti: